Visualisointi otsikkokuva

Visualisointi

Tarjoamamme visualisoinnin ratkaisut ovat informatiivisia. Ne ovat myös näyttäviä, jonka ansiosta niiden avulla erottuu kilpailijoista.

Informatiivinen

Näyttävä

Teemme tuotteesta tai palvelustasi selkeän ja havainnollistavan mallin tai animaation, joka kertoo asiakkaillesi paljon enemmän kuin pelkät tekstit ja kuvat.

Toteutamme näyttäviä visualisointeja, joiden avulla organisaatiosi erottuu kilpailijoista. Näyttävät visualisoinnit luovat laadukkaan kuvan tuotteesta tai palvelustasi.

Tarjoamamme tuotteet

3D-suunnittelu

3D-suunnittelulla ideat, tuotteet ja kohteet voidaan tuoda eloon 3D-mallin muodossa. Kolmiulotteisen mallin avulla tuote voidaan esitellä läpikotaisin. Yhdistämällä mallit virtuaalitodellisuuden kanssa, pystymme kehittämään simulaatiosovelluksen esimerkiksi uudiskohteen esittelyyn. Kolmiulotteisia malleja voidaan tuottaa myös pelikäyttöön tai valmiiksi 3D-tulostukseen.

Tuotamme asiakkaiden piirrustuksista, kuvista tai tuotteista ammattimaisia 3D-malleja, joita voidaan käyttää esimerkiksi markkinointiin tai tuote-esittelyyn.

3D-animaatiolla voidaan tehdä näyttäviä, selkeitä ja informatiivisia esityksiä palvelusta, tuotteesta tai ympäristöstä. Animaatioihin voidaan lisätä muita graafisia elementtejä ja ääntä, jolloin kokemuksesta saadaan jätettyä mahdollisimman vahva mielikuva. Tuote voidaan kuvata poikkileikkauksella, jolloin katsoja pääsee tutustumaan siihen perinpohjaisesti.

Toteutamme 3D-animaatioita tuotteista, palveluista ja ympäristöistä kuten uudiskohteista tai olemassa olevista kohteista.

3D-animaatiot

2D-animaatiot

2D-animaatioilla voidaan luoda havainnollistava esitelmä esimerkiksi tuotteen käyttöohjeista tai yrityksen palveluista. Lyhyt ja ytimekäs animaatiovideo äänen kanssa kertoo katsojalle paljon enemmän kuin pelkät kuvat ja tekstit.

Toteutamme kaksiulotteisia animaatioita asiakkaan organisaation tarpeisiin.

Visualisoinnin referenssit

Kaikki
Verkkosivut
3D-sovellukset
Ohjelmistot
Visualisointi
Muut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tilaa hinnasto
Evästeet
Käytämme evästeitä tällä sivustolla
Asia kunnossa - Lue lisää