YRITYS

Holotna Oy

TAUSTAA

Perustimme Holotna Oy:n kolmen veljeksen voimin vuoden 2017 lopulla, kun aloimme julkaisemaan aikaisemmin harrastusmielessä kehittämiämme tietokonepelejä. Vahvuudeksemme pelintekoprosessista muodostui erityisesti 3D-mallinnus ja -animointi, joita toteutimme aluksi freelancerina asiakkaille ympäri maailmaa. Kokemuksen ja hyvän palautteen myötä syntyi idea 3D-visualisointipalveluiden tarjoamisesta myös suomalaisille organisaatioille ja yksityishenkilöille.

Tällä hetkellä kehitämme 3D-visualisoinnin ohella aktiivisesti PC-pelejä ja satunnaisesti niihin liittyviä koulutusvideoita. Näistä lisää seuraavissa kappaleissa.

PELINKEHITTÄJÄ- JA JULKAISIJA

Kehitämme ja julkaisemme tietokonepelejä suosittuun videopelien jakelupalveluun, Steamiin. Tällä hetkellä nimemme alta löytyy yksi peli, The Balcony, joka on kerännyt yli 3 000 pelaajaa ympäri maailmaa vuoden 2017 lopulta lähtien. Viimeaikoina genreksemme on muodostunut 3D-tasohyppelypelit, joista meiltä on tulossa julkaisu vuoden 2021 alkupuolella.

PC-pelimme löytää Steam-kehittäjäsivultamme.

KOULUTUSVIDEOIDEN TUOTTAJA

Tuotamme maksuttomia koulutusvideoita, joissa opetamme pelinkehityksen eri vaiheita, kuten ohjelmointia. Tavoitteenamme on toimia roolimallina pelinkehityksestä kiinnostuneille nuorille ja jakaa vuosien varrella useiden peliprojektien kautta kertynyttä tietoamme laajemmalle yleisölle.

Koulutusvideomme löytyy YouTube-kanavaltamme.

PELINKEHITYSYHTEISÖN ISÄNTÄ

Ylläpidämme kotimaista pelinkehitysyhteisöä nimeltä Pelidevit. Yhteisön tarkoituksena on tuoda pelinkehityksestä kiinnostuneet yhteen ja edesauttaa heidän verkostoitumistaan. Yhteisössä on tällä hetkellä yli 225 jäsentä, joiden taitotaso vaihtelee aina aloittelijasta ammattilaiseen. Joukostamme löytyy muun muassa suunnitteljoita, ohjelmoijia, graafikkoja ja ääniteknikkoja. Jäsenet voivat vapaasti esitellä omia projektejaan ja pyytää muita jäseniä testaamaan niitä saadakseen palautetta. Yhteisö on myös mainio paikka neuvojen kysymiseen, sillä kokeneemmat kehittäjät ovat usein valmiita auttamaan.

Yhteisömme löytyy Pelidevit-verkkosivuiltamme.

Evästeet
Käytämme evästeitä tällä sivustolla
Asia kunnossa - Lue lisää