Tekijät

Marko Jäntti
045 639 3969

Mika Jäntti

Taustatietoa

Perustimme Holotna Oy:n kolmen veljeksen voimin vuoden 2017 lopulla, kun aloimme julkaisemaan aikaisemmin harrastusmielessä kehittämiämme tietokonepelejä. Vahvuudeksemme pelintekoprosessista muodostui erityisesti 3D-mallinnus ja -animointi, joita toteutimme aluksi freelancerina asiakkaille ympäri maailmaa. Kokemuksen ja hyvän palautteen myötä syntyi idea 3D-visualisointipalveluiden tarjoamisesta myös suomalaisille organisaatioille ja yksityishenkilöille.

Tällä hetkellä teemme 3D-visualisoinnin ohella aktiivisesti verkkokursseja ja muuta koulutusmateriaalia.

Koulutusvideoiden tuottaja

Tuotamme koulutusvideoita, joissa opetamme muun muassa pelinkehityksen eri vaiheita, kuten ohjelmointia. Tavoitteenamme on toimia roolimallina pelinkehityksestä kiinnostuneille nuorille ja jakaa vuosien varrella useiden peliprojektien kautta kertynyttä tietoamme laajemmalle yleisölle.

Löydät koulutusmateriaalimme tämän linkin kautta.

Pelinkehitysyhteisön isäntä

Ylläpidämme kotimaista pelinkehitysyhteisöä nimeltä Pelidevit. Yhteisön tarkoituksena on tuoda pelinkehityksestä kiinnostuneet yhteen ja edesauttaa heidän verkostoitumistaan. Yhteisössä on tällä hetkellä noin 300 jäsentä, joiden taitotaso vaihtelee aina aloittelijasta ammattilaiseen. Yhteisö on mainio paikka neuvojen kysymiseen, sillä kokeneemmat kehittäjät ovat usein valmiita auttamaan.

Yhteisömme löytyy Pelidevit-verkkosivultamme.

Pelinkehittäjä- ja julkaisija

Kehitämme ja julkaisemme tietokonepelejä suosittuun videopelien jakelupalveluun, Steamiin. Tällä hetkellä nimemme alta löytyy yksi peli, The Balcony, joka on kerännyt yli 4 000 pelaajaa ympäri maailmaa vuoden 2017 lopulta lähtien.

Löydät PC-pelimme meidän Steam-kehittäjäsivulta.

Evästeet
Käytämme evästeitä tällä sivustolla
Asia kunnossa - Lue lisää