Tekijät

Marko Jäntti

Mika Jäntti

Taustatietoa

Perustimme Holotna Oy:n kolmen veljeksen voimin vuoden 2017 lopulla, kun aloimme julkaisemaan aikaisemmin harrastusmielessä kehittämiämme tietokonepelejä. Vahvuudeksemme pelintekoprosessista muodostui erityisesti 3D-mallinnus ja -animointi, joita toteutimme aluksi freelancerina asiakkaille ympäri maailmaa. Kokemuksen ja hyvän palautteen myötä syntyi idea 3D-visualisointipalveluiden tarjoamisesta myös suomalaisille organisaatioille ja yksityishenkilöille.

Tällä hetkellä kehitämme 3D-visualisoinnin ohella aktiivisesti uusia tietokonepelejä.

Pelinkehittäjä- ja julkaisija

Kehitämme ja julkaisemme tietokonepelejä suosittuun videopelien jakelupalveluun, Steamiin. Tällä hetkellä nimemme alta löytyy kaksi peliä: Spells and Fellas ja The Balcony.

Löydät PC-pelimme meidän Steam-kehittäjäsivulta.

Koulutusvideoiden tuottaja

Tuotamme koulutusvideoita, joissa opetamme muun muassa pelinkehityksen eri vaiheita, kuten ohjelmointia. Tavoitteenamme on toimia roolimallina pelinkehityksestä kiinnostuneille nuorille ja jakaa vuosien varrella useiden peliprojektien kautta kertynyttä tietoamme laajemmalle yleisölle.

Löydät koulutusmateriaalimme tämän linkin kautta.

Pelinkehitysyhteisön isäntä

Ylläpidämme kotimaista pelinkehitysyhteisöä nimeltä Pelidevit. Yhteisön tarkoituksena on tuoda pelinkehityksestä kiinnostuneet yhteen ja edesauttaa heidän verkostoitumistaan. Yhteisössä on tällä hetkellä noin 350 jäsentä, joiden taitotaso vaihtelee aina aloittelijasta ammattilaiseen. Yhteisö on mainio paikka neuvojen kysymiseen, sillä kokeneemmat kehittäjät ovat usein valmiita auttamaan.

Yhteisömme löytyy Pelidevit-verkkosivultamme.

Evästeet
Käytämme evästeitä tällä sivustolla
Asia kunnossa - Lue lisää