Ohjelmistot otsikkokuva

Ohjelmistot

Toteuttamamme ohjelmistot ovat käyttäjäystävällisiä ja ne tukevat organisaation toimintaa tehokkaasti. Teemme ohjelmistoja räätälöidysti.

Käyttäjäystävällinen

Tehokas

Räätälöity

Teemme ohjelmistostasi helppokäyttöisen, jolloin organisaatiosi henkilöstö tai asiakkaasi eivät tarvitse ulkopuolista avustusta sen käyttöön.

Toteuttamamme ohjelmistot suorittavat organisaatiosi manuaalisesti hoidettavat tehtävät tehokkaasti, jolloin sinä voit keskittyä tärkeimpiin tehtäviisi.

Koodaamme ohjelmistot organisaatiosi tarpeiden mukaan ottaen huomioon sekä toiminnot että käyttöliittymän ulkonäön.

Tarjoamamme tuotteet

Verkkopohjaiset sovellukset

Verkkopohjaiset sovellukset ovat järjestelmäriippumattomia, minkä ansiosta niiden käyttäjämäärä ei rajoitu tiettyyn laitealustaan. Tällaisia sovelluksia ovat muun muassa verkossa täytettävät lomakkeet, kuten ilmoittautumisjärjestelmät tai muut palvelut, kuten tulospalvelut.

Tarjoamme verkkosovelluksia tukemaan asiakkaan organisaation liiketoimintaa.

Työpöytäsovelluksilla on mahdollista muun muassa automatisoida tietokoneella työskentelyyn liittyviä toimintoja. Niillä voidaan nopeuttaa ja helpottaa organisaation manuaalisesti hoidettavia tehtäviä. Tietokoneen laskentatehoa voidaan käyttää tiedon prosessointiin ja varastoimiseen.

Toteutamme työpöytäsovelluksia automatisoimaan organisaation toimintoja.

Työpöytäsovellukset

Mobiilisovellukset

Mobiilisovellukset ovat loistava ratkaisu, kun organisaatio haluaa tarjota asiakkailleen tai omalle henkilöstölleen sovelluksen, joka on aina heidän saatavilla.

Kehitämme mobiilisovelluksia Android- ja iOS-alustoille. Sovellus voi hyödyntää mobiilialustan toimintoja, kuten GPS-järjestelmää. Toteutettu sovellus voidaan lisätä sovelluskauppoihin maksullisena ja siihen voidaan sisällyttää mainoksia sekä sovelluksen sisäisiä ostoja.

Ohjelmistojen referenssit

Kaikki
Verkkosivut
3D-sovellukset
Ohjelmistot
Visualisointi
Muut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tilaa hinnasto
Evästeet
Käytämme evästeitä tällä sivustolla
Asia kunnossa - Lue lisää