3D-sovellukset otsikkokuva

3D-sovellukset

Tekemämme 3D-sovellukset ovat interaktiivisia, kustannustehokkaita ja hauska kokemus käyttäjälle. Toteutamme 3D-sovellukset asiakkaan tarpeiden mukaan.

Interaktiivinen

Hauska

Kustannustehokas

Räätälöity

Interaktiivisella 3D-sovelluksella asiakkaasi pääsevät vuorovaikutukseen tuotteen tai palvelusi kanssa, jolloin heidän kynnyksensä lähestyä organisaatiotasi madaltuu.

Toteuttamamme 3D-sovellukset ovat hauska kokemus asiakkaillesi, jonka ansiosta heille jää vahva positiivinen mielikuva organisaatiostasi.

Tekemillämme 3D-sovelluksilla organisaatiosi voi simuloida tosielämän tilanteita säästäen kustannuksissa huomattavasti.

Toteutamme 3D-sovellukset organisaatiosi tarpeiden mukaan. Emme käytä valmiita elementtejä, vaan teemme ne itse, jolloin tuotteestasi tulee uniikki.

Tarjoamamme tuotteet

Pelillistäminen

Pelillistäminen tarkoittaa pelin ominaisuuksien soveltamista erilaisiin palveluihin tai tuotteisiin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi opetuskäytössä, jolloin oppimisesta saadaan tehtyä interaktiivista, miellyttävää ja kustannustehokasta. Peleistä tuttujen toimintojen avulla edistetään käyttäjän osallistumista ja sitoutumista palveluun tai tuotteeseen.

Tarjoamme hauskoja ja tehokkaita ratkaisuja palvelun, tuotteen tai idean pelillistämiseen. Toteutamme pelillistettyjä sovelluksia joko kaksi- tai kolmiulotteisena PC:lle tai mobiililaitteille. Voimme hyödyntää uusinta teknologiaa ja luoda pelillistetyn sovelluksen käyttäen virtuaalitodellisuutta tai lisättyä todellisuutta.

Virtuaalitodellisuudella voidaan luoda kiinnostusta herättävä peli pelattavaksi esimerkiksi messuille tai muuhun tapahtumaan. Virtuaalitodellisuuden avulla pystytään kouluttamaan henkilö jonkun laitteen tai koneen käyttöön kokonaan virtuaalisesti. Tällä tavoin säästetään kustannuksissa, mikäli laitteen tai kouluttajan saatavuus on rajallista. Virtuaalitodellisuudella tehtyjen sovellusten ja pelien kanssa vain mielikuvitus on rajana!

Toteutamme virtuaalitodellisuussovelluksia ja -pelejä HTC Vive -laitteille.

Virtuaalitodellisuus

Lisätty todellisuus

Lisätyllä todellisuudella voidaan lisätä interaktiivista sisältöä todellisen maailman päälle. Se tuo lisäarvoa muun muassa mainos- ja koulutusmateriaaleihin sekä tuote-esittelyihin. Pelkän esitteen sijaan, käyttäjä voi laukaista sen päälle esimerkiksi kolmiulotteiset ohjeet tapahtuman aikataulusta sekä kartasta. Mainoskuvasta saadaan mielenkiintoisempi mikäli sen päälle avautuu esimerkiksi 3D-animaatio mainoksesta. Lisätyn todellisuuden käyttömahdollisuuksia on lukemattomia!

Luomme lisätyn todellisuuden sovelluksia ja pelejä lisätyn todellisuuden tekniikkaa tukeville mobiililaitteille.

PC-pelit ovat loistava tapa markkinoida organisaatiota hauskalla tavalla. Pelejä voidaan pelata esimerkiksi kauppakeskusten ja tapahtumien pyloneilla sekä kioskeilla tai tietokoneilla. Peleihin voidaan lisätä muun muassa tulostaulukko, jolloin pelaajat pystyvät kilpailemaan keskenään tulostaulukon kärkisijoituksista.

Tuotamme PC-pelejä sekä kaksi- että kolmiulotteisena.

PC-pelit

Mobiilipelit

Mobiilipelien tarkoitusperä on sama kuin PC-peleillä. Etuna mobiilipeleissä on se, että ne kulkevat mukana käyttäjän älypuhelimessa tai -tabletissa.

Kehitämme mobiilipelejä Android- ja iOS-alustoille. Toteutettu peli voidaan lisätä sovelluskauppoihin maksullisena ja siihen voidaan sisällyttää mainoksia sekä sovelluksen sisäisiä ostoja.

3D-sovellusten referenssit

Kaikki
Verkkosivut
3D-sovellukset
Ohjelmistot
Visualisointi
Muut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tilaa hinnasto
Evästeet
Käytämme evästeitä tällä sivustolla
Asia kunnossa - Lue lisää