3D‑MALLINNUS

3D-mallinnus

Tuotekuvat

Luomme tuotteesta mitoiltaan oikeankokoisen ja mahdollisimman realistisen 3D-mallin. Renderöimme mallista edustavia tuote-esittelykuvia esimerkiksi studiovalaistussa tai mallinnetussa ympäristössä.

Tuotekuvat 3D-malleista
Rakennekuvat ja poikkileikkauskuvat

Rakennekuvat

Toteutamme rakenne- ja poikkileikkauskuvia, joilla voidaan esitellä yksityiskohtaisesti tuotteen eri osat ja materiaalit. Yhdellä 3D-kuvalla pystytään selittämään tuotteen koko rakenne tai käyttötarkoitus selkeästi.

Kuvaan upotetut 3D-mallit

Voimme upottaa tuotteesta tehdyn 3D-mallin todelliseen kuvaan, jolloin kuvasta näkee, miltä tuote näyttää sille tarkoitetussa ympäristössä.

3D-mallin upotus kuvaan
3D-tulostimella tulostettu 3D-objekti

Tulostusvalmiit 3D-mallit

Teemme 3D-printtereille tulostusvalmiita 3D-malleja. Itse tulostamisprosessia emme kuitenkaan pysty tarjoamaan.

Pelivalmiit 3D-mallit

Tuotamme valmiiksi teksturoituja, rigattuja ja animoituja peliobjekteja, kuten hahmoja, eläimiä, rakennuksia sekä ympäristöjä. Objektimme sopivat esimerkiksi Unity tai Unreal Engine -pelimoottoreihin. Pelimallit soveltuvat myös virtuaalitodellisuuteen sekä lisättyyn todellisuuteen. Teemme mallin tarvittaessa eri tason geometrialla Level of detail -järjestelmää varten.

Pelimalli pelimoottoriin
Tuoteanimaatio 3D-mallista

3D-animaatiot

Toteutamme 3D-animaationa muun muassa tuote-esittelyvideoita, simulaatioita ja kamera-ajoja, joihin voimme lisätä erilaisia elementtejä kuten hiukkas-, neste- ja savuefektejä.

Evästeet
Käytämme evästeitä tällä sivustolla
Asia kunnossa - Lue lisää